Tradycyjne_receptury

Tradycyjne receptury

Lorem ipsum doler dolor lorem

Region Warmii i Mazur posiada wielowiekową tradycję kulinarną. Do tego czystość wód i powietrza pozwala na uprawę doskonałej jakości warzyw, owoców oraz hodowlę mięsa. To stąd czerpiemy inspiracje oraz receptury wykorzystywane do produkcji wysokogatunkowych potraw, wędlin i wędzonek. Tradycyjna kuchnia polska w najlepszych wydaniu, której przepisy udoskonalane są od wielu pokoleń. Smak babcinej kuchni oraz wędzarni u dziadka.

Systemy_jakości

Systemy jakości

Lorem ipsum doler dolor

Jakość naszych wyrobów to wynik wieloletniego doświadczenia, ale również przestrzegania rygorystycznych norm sanitarnych oraz wytwórczych. Zakład realizuje System zapewniania jakości i bezpieczeństwa żywności HCAAP. Jakość naszych produktów odpowiada na najwyższe rynkowe oczekiwania. Co potwierdza rosnąca popularność Bartoszyckiej Wędzarni (Garmażerni) wśród klientów północnej, ale i całej Polski. Nasze produkty nie zawierają wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników czy konserwantów. Ich świeżość uzyskujemy dzięki wielotygodniowemu peklowaniu w solankach i marynowaniu w ziołach w tradycyjny sposób.

Fundamenty naszej produkcji:
Czystość
Świeżość
Bezpieczeństwo